Wat is er mooier dan een goed uitgevoerde full swing en een bal die terecht komt waar u hem wilt hebben? Dit vereist naast een goede concentratie en een fijn balgevoel ook de nodige souplesse. Golfysio kan u hierbij helpen.

Golf Fysiotherapie

Golfen is een fantastische sport. U, als golfer, ervaart dit regelmatig. Wat is er mooier dan een goed uitgevoerde full-swing en een bal die terecht komt waar u hem wilt hebben? Dit vereist naast een goede concentratie en een fijn balgevoel ook de nodige souplesse om de beweging mooi uit te kunnen voeren. Ook de fijne co÷rdinatie en voldoende spierkracht helpen hieraan mee. Voor het vervolgen van de weg over de golfcourse is een goed uithoudingsvermogen een vereiste. Deze fysieke elementen spelen allemaal een rol bij succesvol golfen en zijn uiteindelijk van invloed op uw spelplezier. Op welke niveau u ook speelt.
wp_20150409_004
Golf veel beter
Daarom is de golffysiotherapie ontwikkeld. Bij de golf-professional leert u alles over de grip, de positie t.o.v. de hole, de uitgangspositie en de swingbeweging etc. Maar wat nu als blijkt dat u niet of onvoldoende in staat bent om een mooie swing te maken omdat bijvoorbeeld de nodige lenigheid ontbreekt? Of dat u de beweging niet goed kunt sturen of de stabiliteit bij het afslaan onvoldoende is? In deze gevallen is golffysiotherapie nuttig. De gespecialiseerde fysiotherapeut analyseert bij u de beweging en onderzoekt welke lichamelijke elementen moeten en kunnen worden verbeterd zodat u succesvoller en prettiger kunt gaan golfen.


www.gpaholland.nl
 
Heeft u belangstelling, of wilt u meer weten neem dan even contact op.

Werkwijze golf fysiotherapie